Schade taxaties

Schade rapport


Als uw auto veel schade heeft opgelopen, dan vraagt de verzekering vaak om een schaderapport. Tijdens een schade taxatie bij Autoschade IJmuiden beoordeelt een expert hoe hoog de reparatiekosten zijn van uw voertuig. Alleen wanneer u een schade taxatie uitvoert keert uw verzekering uit. Samen met de taxateur van de verzekering wordt er een schaderapport opgesteld.

Aankoopkeuring


Het aanschaffen van een auto is vaak een grote uitgave. U wilt dan niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Koopt u een tweedehands auto in de buurt van IJmuiden? Laat deze dan d.m.v. een aankoopkeuring, keuren bij Autoschade IJmuiden. Onze onafhankelijke blik van vakkundige mensen geven u een eerlijk advies over u nog aan te kopen voertuig. Geen moeilijke termen of taal maar een simpel Ja of Nee op de vraag of het verstandig is de auto aan te schaffen.

BPM Schade


Wanneer uw te importeren voertuig schade heeft, maakt u gebruikt van een taxatierapport, ook wel ‘de tegenbewijs’ regeling genoemd. In het taxatierapport blijkt gedetailleerd de waarde bij inkoop van het motorvoertuig door een handelaar in Nederland. Hiermee wordt het meeste recht gedaan aan de actuele marktomstandigheden. De regeling geldt alleen voor motorvoertuigen die volgens de wegenverkeerswetgeving aan het verkeer mogen deelnemen.

Meer service en garantie

We bieden u meer service en garantie dan andere schadeherstellers. Wilt u dus zeker zijn van een vlekkeloze afhandeling van uw autoschade?

Breng uw voertuig dan naar Autoschade IJmuiden.Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:30 – 18:00

Contact

Bronsstraat 15

1976 BC IJmuiden

Tel: 0255-511720

Mob: 06-53674688

Fax: 0255-537182

Email: info@autoschadeijmuiden.nl

LAAT ONS UW AUTO REPAREREN.

Webdesign: Studio Pijlman